Priložnost za srečanje s potencialnimi delodajalci na agenciji Pristop ter na Si.mobilu

V okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve Zavod Nefiks ponuja dve odlični priložnosti za spoznavanje s potencialnimi delodajalci na agenciji Pristop ter na sedežu Si.mobila. Prosta mesta so sicer rezervirana samo za člane projekta Nefiks zaposlitvene rešitve – lahko pa se v projekt prijaviš kar takoj in greš lahko z nami!

Rezerviraj si 6. in 9. januar!


V petek, 6. januarja 2017 ob 10.00, Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve organizira obisk agencije Pristop, ki sodi med vodilna svetovalna in komunikacijska podjetja v JV Evropi s sedežem v Sloveniji.

Člani in članice Nefiks 5k, ki so del projekta Nefiks zaposlitvenih rešitev, se bodo seznanili z delovanjem agencije, spoznali organizacijo agencijskega dela na področju svetovanja in odnosov z javnostmi in event managementa ter se pozanimali, kakšna je politika zaposlovanja agencije. Sprejela in pozdravila jih bo Meta Mežnar, ki bo na kratko predstavila Pristop, strukturo agencije, organiziranost in kadrovanju, nato pa bo besedo prevzela Ana Lukanc iz oddelka za event management. Udeležencem srečanja predlagamo, da si za obisk Pristopa pripravijo svoje vizitke in življenjepise. Mesta so rezervirana za člane projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, pohiti in se prijavi TUKAJ, podrobnosti sledijo.


V ponedeljek, 9. januarja 2017 ob 11.00, gremo obiskat Si.mobil: govorili bomo o upravljanju z družbenimi omrežji.

Srečanje bo vodila Manca Skrbinšek, specialistka za družbene medije pri Si.mobilu. Manca Skrbinšek bo z nami delila pravila za objavljanje na različnih kanalih družbenih omrežij. Pogovorili se bomo o tem, kako se razlikujejo objave na Facebooku, Instagramu, podala nam bo nekaj praktičnih napotkov pri ustvarjanju kampanij na družbenih omrežjih ter predstavila potek dela na eni izmed uspešnih kampanij Si.mobila. Vsem, ki jih zanima delo z družbenimi omrežji, svetujemo, da se čim prej prijavijo TUKAJ, podrobnosti sledijo.

Veselimo se vaše udeležbe!
Nefiks PR 5ka

***

Pristop je vodilno svetovalno in komunikacijsko podjetje v Sloveniji, ki že dvajset let sodeluje z najpomembnejšimi lokalnimi in globalnimi podjetji ter vladnimi, nevladnimi in mednarodnimi organizacijami. Ključna vodila Pristopa so: strokovnost, odgovornost, učinkovitost in zanesljivost. Podjetje je za svoje kakovostno delo, ki ga vsakodnevno opravlja na področju stroke, prejelo mnoge strokovne nagrade in priznanja.