Družabna igra 5 v 1

Udeleženci se bodo na delavnici naučili programirati Arduino mikrokrmilnik na način, preko katerega bodo programirali 5 iger (spomin, ugani številko, test refleksov itd.). Vsaka igra bo zapisana v obliki svoje funkcije, ki bi jo bo udeleženec izbral preden bo začel igro.

Udeleženci se bodo poleg tega naučili osnove elektronike (priklop gumba, ekrana, lučk) in po želji tudi modificirali zadevo.

Z dogodkom nagovarjamo mlade, stare med 13. in 29. let, ki radi igrajo družabne igre in si želijo kakšno družabno igro izdelati tudi sami.

Dogodek je poseben iz tega vidika, da bodo delavnico izvajali mladi trenerji, ki se bodo preko spleta lahko posebej posvetili tudi posameznim udeležencem.

Dogodek bo potekal 14. oktobra ob 18h preko ZOOM aplikacije in je primeren tudi za mlajše udeležence, ki bi radi stopili v svet programiranja.

Za dogodek je potrebna prijava, saj vam bomo tako lahko poslali podatke za dostop do ZOOM aplikacije in opremo, s katero boste lahko sodelovali na delavnici.

Več informacij: nefiks@nefiks.si ali 040 698 915.

Prijave: https://forms.gle/s7J8k7opSGtBovrn9

Delavnica, ki jo organizirata Zavod za mladino in Zavod Nefiks poteka v okviru projekta Meet and Code in je za udeležence brezplačna.