Izobraževanja za udeležence projekta Nefiks zaposlitvene rešitve

Za vse udeležence, ki so v katerem koli kraju prijavljeni v projekt Nefiks zaposlitvene rešitve, v letu 2017 organiziramo sledeča izobraževanja.

Vsi, ki imate z nami podpisan dogovor o sodelovanju, se lahko udeležite katerega koli spodaj naštetega dogodka. Za vse, ki pa še niste del obstoječe skupine v kraju izvajanja, pa je obvezna predhodna prijava v sistemu e-Nefiks in sicer do dva dni pred dogodkom. Za specifike posameznega usposabljanja vas bomo kontaktirali.

Udeleženci, ki ste prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje, lahko za udeležbo dobite povrnjene potne stroške do 30 EUR mesečno, o tem pa morate predhodno obvestiti svojega svetovalca na Zavodu za zaposlovanje. Predlagamo, da se člani 5k organizirate in se izobraževanj udeležujete skupaj.

Vsi, ki v projekt še niste prijavljeni, pa bi vseeno želeli sodelovati, se lahko najprej prijavite v projekt tukaj.

Seznam izobraževanj/delavnic/usposabljanj bomo dopolnjevali sproti. Spremljajte spremembe! Vsem, ki bodo na dogodek prijavljeni, bomo dva dni pred dogodkom poslali opomnik in vas obvestili o morebitnih spremembah in specifikah dogodka. Vse aktivnosti se predvidoma začenjajo ob 9.00 zjutraj in trajajo 5 ur. Če bo kdaj drugače, vas bomo tudi o tem predhodno obvestili.

DelavnicaDatumKrajPrijava in opis
Obisk agencije Pristop6.1.Ljubljana (točen kraj prijavljenim sporočimo)Prijava in opis dogodka
Obisk podjetja Si.mobil9.1.Ljubljana (točen kraj prijavljenim sporočimo)Prijava in opis dogodka
Uvodno srečanje nove skupine12.1.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
»Self branding«17.1.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
Projektno delo19.1.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
CV, CV vizitka, simulacija razgovora, slovnično ustrezen CV24.1.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
WordPress – postavljanje spletnih strani31.1. in 7.2.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
Zdravje na delovnem mestu9.2.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
Poslovni bonton14.2.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
Excel22.2. in 28.2.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijava in opis dogodka
Javno nastopanje in lastna predstavitev na zaposlitvenem razgovoru7.3.Ob dolenjski železnici 12, 1000 LjubljanaPrijave možne naknadno

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«; prednostna naložba: 8.2 »Trajnostno vključevanje mladih na trg dela, predvsem tistih, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo, vključno z mladimi, ki so izpostavljeni socialni izključenosti in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, vključno prek izvajanja jamstva za mlade«; specifični cilj: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«.