Projekt Debtless – vprašalnik

Written by admin on. Posted in Novice

Projekt Debtless na Nizozemskem

Sedaj, ko je raziskava trga glede kreditov, moramo partnerji v okviru projekta Grundtvig z nasloviom: Premisli dvakrat – dolg je resna težava!, s pomočjo vprašalnika pridobiti podatke o osveščenosti potrošnikov preden vzamejo kredit.

Projekt Grundtvig učnih partnerstev majhnega obsega je projekt evropskega sodelovanja, v okviru katerega sodeluje osem različnih organizacij, ki delujejo na področju izobraževanja odraslih v najširšem smislu. Države, ki so zastopane, so: Republika Češka, Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, Nizozemska, Bolgarija, Italija, Litva in Slovenija. Partnerstvo je nastalo kot odziv na fenomen, ki se vse bolj veča v zadnjem času – dolg.

Partnerstvo si je zastavilo cilj, da pomaga tem ljudem z orodjem, ki bo ljudem omogočalo pridobitev dragocenih informacij in nasvetov na finančnem področju, zaradi česar moramo do 3. projektnega sestanek, ki bo potekal 5. in 6. julija 2012 v Klaipedi, Litvi, dobiti izpolnjene vprašalnike v čim večji meri, zaradi česar vas prosimo, da si vzamete 5 minut časa in izpolnite naslednji vprašalnik:

Za vašo pomoč se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Več o projektu Debtless si lahko preberete tukaj: http://debtless.eu/

 

Trackback from your site.

Leave a comment

*